FOTOGALÉRIA

Ples športovcov

Dňa 13.1.2024 sa v obci Pravotice konal Ples športovcov, ktorý organizoval jeden z členov MAS Bebrava Telovýchovná jednota Sokol Pravotice. MAS Bebrava poskytla členovi TJ Sokol Pravotice finančný príspevok za ich propagáciu vo výške 100,- €. Poskytnutá suma bola použitá na zakúpenie výhier do tomboly. Veríme, že výherca tomboly sa odmene potešil, a že sa zúčastnení na plese zabávali do skorých ranných hodín.

Otrhánky - ,,Držková a posedenie pri vatre"

Dňa 4.5.2024 sa v obci Otrhánky konalo podujatie s názvom ,,Držková a posedenie pri vatre“. Obec poriada toto podujatie pravidelne každý rok a udržuje si svoju tradíciu už viac ako 30. rokov. Táto udalosť je zameraná na posedenie, pobavenie, zatancovanie a spájanie občanov, rodákov a návštevníkov obce.

MAS Bebrava poskytla členovi obci Otrhánky finančný príspevok vo výške 50,- €. Poskytnutá suma bola použitá na zakúpenie materiálu, ktorý bol na akcii potrebný.

Obec Pochabany „Pumptracková dráha“

Dňa 25.5.2024 sa konala v obci Pochabany brigáda, počas ktorej sa budovala pumptracková dráha pre cyklistov. Všetkých dobrovoľníkov po dobre vykonanej práci čakala zaslúžená odmena v podobe chutného guláša, nanukov, piva a limonády. MAS Bebrava bola súčasťou vydarenej akcie. Zároveň poskytla členovi obci Pochabany finančný príspevok vo výške 100,- €. Poskytnutá suma bola použitá na občerstvenie pre dobrovoľníkov.

Veľké Chlievany „Oslavy 120.výročia založenia dobrovoľného hasičského zboru v obci“

Dňa 25.5.2024 vo Veľkých Chlievanoch prebiehali oslavy 120.výročia založenia dobrovoľného hasičského zboru v obci. V sobotu začali hasičskou súťažou a končili v nedeľu slávnostnou svätou omšou. MAS Bebrava okrem svojej účasti prispela DHZ Veľkým Chlievanom aj finančným príspevkom v sume 50 EUR, ktorý bol využitý na zakúpenie občerstvenia.